Familien Vil Elske en Weekend i Randers

Når man har stiftet familie er der rigtigt mange ting, der ikke længere er helt så lette, som de var før i tiden. En af disse ting er fritids- og ferieaktiviteter. Da man var single var det intet problem at arrangere noget sjovt at lave i ens fritid. Man behøv udelukkende at tage højde for sine egne interesser, og kunne så let og hurtigt finde frem til noget, der ville være sjovt at lave. Når man får sig en kæreste, så bliver det en smule mere besværligt, men er stadig ganske overskueligt. Man har typisk en masse tilfælles, når man er i et forhold ? det er nemlig typisk fælles interesser der gør, at man møder og forstår hinanden. Der skal altså lægges lidt mere arbejde i at finde en aktivitet, som begge parter ville finde interessante, at engagere sig i. Det hjælper dog rigtigt meget, at man samtidig er to mennesker til at løfte opgaven: du behøver ikke at gøre det hele selv længere.

Det er når man får børn, at det virkeligt begynder at blive udfordrende. Du og din partner har en masse fælles interesser, og I er nogenlunde lige gamle. Men børnene er små, og deres interesser er barnlige. Du kan ikke rigtigt tage en 3-årig med ud at springe i faldskærm, gå amok til en vild koncert eller gøre dem til en del af en bytur. Rigtigt mange sjove aktiviteter er ikke længere mulige, når man skal have sit barn med. Man er altså nødt til virkeligt at tænke sig om, og prøve at finde noget der er sjovt for både voksne og for børn. Nogle gange må man ofre sine egne interesser for at gøre børnene glade. Det er dog bedst, hvis man kan finde en aktivitet, der er sjov for alle der er med.

I den forbindelse vil jeg helt klart anbefale, at tage på en dagtur til Randers. Mange her i København kender ikke særligt meget til Randers, og de færreste har overvejet den som en ferieby. Men den er faktisk helt perfekt til en dag, eller endda en weekend, med familien.

Der er mange måder at komme til Randers på. Jeg vil helt klart anbefale, at man tager en bus fra københavn til randers. Bussen er betydeligt billigere end at flyve eller tage toget. Man kan selvfølgeligt køre selv, men det vil jeg heller ikke anbefale. Det er en lang køretur, og det kan være utroligt udmattende at skulle køre så langt. Du har ikke rigtigt brug for bilen, når du kommer til Randers: den offentlige transport i byen er rigtig god. Så læn dig tilbage, og nyd busturen med familien. Når I så ankommer til Randers, så er der masser af familievenlige aktiviteter at gå i gang med. I kan med fordel starte i Randers Regnskov, hvor I kommer helt tæt på naturen. Senere kan I besøge Water & Welness Randers, der har Danmarks længste vandrutsjebane!