Guide: Sådan finder du det bedste padel bat

Padel er de seneste år blevet en anerkendt sportsaktivitet, da den kombinerer god motion med sjovt og socialt samvær. Det er en beslægtet sportsgren til tennis og badminton, men blot uden krav om de store færdigheder, hvorfor alle uanset alder og kompetencer, kan være med. Skal du også hoppe med på bølgen, så læs med, hvor vi i denne artikel guider til det bedste padel bat.

Til trods for at padel ikke er en sport, der hverken kræver flere års træning eller særlige færdigheder, kan en ordentligt padel ketcher virkelig gøre underværker. En god padel ketcher hjælper en til at forbedre ens skud og bidrager dermed til mere succesrige resultater.

Vælg ud fra niveau

Der kan være mange fordele forbundet med at købe et padel bat eller padel ketcher ud fra ens niveau. Til trods for, at man hurtigt tillærer sig nye evner efter hver enkel træning, vil man sjækdent være i stand til at vinde, uden et padel bat tilpasset ens niveau. Er ma derfor nybegynder på området, bør man investere i et langsommere og lettere padel bat hvorimod en øvet eller professionel kan anvende et hurtigere og tungere bat.

Diamant, dråbe eller rund

Et padel bat er karakteriseret ved enten at have en hovedform som en diamant, dråbe eller ved at være rund. Hver især med sine fordele, og nogle mere velegnet til øvrige personer end andre. Den diamantformet hovedform er et af de mest foretrukne blandt professionelle spillere. Det skyldes, at denne type bat øger styrken og kraften i ens slag, men reducerer til gengæld også kontrolevnen, hvorved det kan være svært at ramme korrekt.

Er man letøvet, bør man overveje at vælge et dråbeformet hoved. Dette giver en god balance mellem kraft og kontrolevne, hvorfor det er nemmere at få et ordentlig flow i spillet. Det runde padel bat er ideelt, hvis man er nybegynder og aldrig har begivet sig i kast med padel før. Balancen ligger tættere på hånden, og battet samt boldens retning vil dermed være lettere at kontrollere.

Find et godt tilbud

Ved køb af padel bat kan der være mange penge at spare, ved at vente på et godt tilbud eller købe den brug. Ofte ligger et padel bat i den højere ende af prisskalaen, hvorved det kan være mange penge at investere fra start.