Kari Traa forener det funktionelle med det stilfulde

Hvis man dyrker sport eller fitness eller bare løber en tur en gang imellem, så ved man godt at påklædningen skal passe til formålet. Det nytter bare ikke at spæne afsted på løbebåndet i fitnesscenteret i stram kjole og stiletter. Det ser heller ikke særligt fikst ud, selvom stram kjole og stiletter ellers anses for at være stilfuld beklædning. Det funktionelle er en vigtig medspiller, når man skal klædes på til det aktive liv. Men det behøver det ikke at blive kedeligt af.

Her har den norske designer og sportskvinde, Kari Traa, noget at byde på. Hendes kollektioner har vagt opsigt over det meste af verden for deres stilfulde design og høje funktionalitet. Tøjet fra Kari Traa sidder vanvittigt flot og er utrolig behageligt at gå med. Og så er designet bare helt unikt, det må man sande, når man ser det. Det norske islæt fornægter sig ikke, for mønstrene fra de norske strikkede sweatre går igen mange steder. Men på en utroligt stilfuld og elegant måde.

Det feminine look i sporten

Den olympiske mester i freestyle ski, Kari Traa, begyndte i 2002 at sy sit eget tøj. Hun savnede det feminine i det praktiske tøj, og på ganske kort tid fik hum stablet en kollektion på benene, der i dag er ganske omfattende. Det begyndte faktisk med undertøj, og hendes undertøj er stadig utroligt populært blandt kvindelige skiløbere, og kvinder i det hele taget. Siden er der kommet meget mere til. For Kari Traa havde meget mere på hjerte. Og kvinderne elsker det.

Find tøjet fra Kari Traa  hos NY FORM

Det er naturligt at kollektionerne fra Kari Traa er at finde på hylderne hos nyform.com. Denne webshop er jo dedikeret til sportstøj og praktisk beklædning med et touch af god stil. Hvis man kommer forbi denne webshop, så kan det anbefales at man dvæler ved denne kollektion og går på opdagelse i det store udvalg af super feminint sportstøj til kvinder. Her er tale om mærkevarer af høj kvalitet og med et unikt feminint look, som vil henrykke de fleste kvinder.